Tervetuloa taidetta käsittelevälle sivustolle

Jos nautit taiteesta ja kuvataide kiehtoo, olet saapunut juuri oikeaan osoitteeseen! Tämä on pieni, mutta kompakti ja monipuolinen sivusto, jossa käsitellään taidetta ja kuvataidetta useista eri näkökulmista katsottuna. Taiteesta voisi varmasti laatia monin verroin suuremmankin kokonaisuuden, mutta täältäkin löytyy taiteen ystäville paljon mielenkiintoista luettavaa ja kenties uutta opittavaa. Tervetulleita ovat niin aloittelevat taiteilijat kuin jo pidempään taiteen parissa viihtyneet.

Sivustolle on koottu kiintoisia juttuja koskien taidetta, taiteilijoita ja taiteen luomista. Yksi sivuston artikkeleista käsittelee taiteen eri elementtejä ja sitä, mitä tyypillinen taideteos pitää useimmiten sisällään. Lisäksi sivustolla esitellään suuri liuta suomalaisia taiteilijoita, joiden joukkoon kuuluvat sellaiset suurnimet kuten Hugo Simberg, Albert Edelfelt ja Akseli Gallen-Kallela. Esille on nostettu myös muutamia nykyään vaikuttavista suomalaisista kuvataiteilijoista. Kolmas keskeinen aihealue sivustolla on taiteen kehittyminen ja taiteen historia. Vaikka esimerkiksi maalaustaidetta on havaittu olleen olemassa jo 40 000 vuotta sitten, on tähän päivään asti mennessä luotu paljon upeita taideteoksia, joita tällä sivustolla nostetaan esille. Yksi artikkeleista on kokonaisuudessaan omistettu espanjalaiselle taiteilijalle nimeltä Salvador Dali, jota pidetään erityisesti surrealismin uranuurtajana. Muita sivustolla taiteen näkökulmasta käsiteltäviä aiheita ovat arkkitehtuuri ja maailman upeimmat arkkitehtuurin helmet sekä muutama kaikkien aikojen kauneimmista taideteoksista maalaustaiteessa.

Yksi artikkeli käsittelee myös sitä, kuinka kuka tahansa meistä voisi tulla paremmaksi piirtäjäksi. Tässä artikkelissa annetaan konkreettisia käytännön vinkkejä, joilla oma piirustustaito voi kehittyä huimasti. Tämän sivuston on tarkoitus tarjota mielenkiintoista luettavaa suomen kielellä kaikille, jotka ovat tavalla tai toisella kiinnostuneita taiteesta sen kaikissa eri muodoissa. Vahvaa taidetietämystä ei tarvita, vaan artikkelit esitellään selkeästi ja ymmärrettävästi myös sellaisen näkökulmasta, jolle taide on vielä toistaiseksi verrattain tuntematon käsite.